TASUTA TARNIMINE tellimustele üle €39
+371 20000046, +371 20000558

Teie ostukorv

0 kaupu 0,00 €

Privaatsuspoliitika

Fithealthy.eu kaitseb üksikisikute põhiõigusi ja -vabadusi, eelkõige privaatsust. Füüsilise isiku andmetöötlus toimub vastavalt 25. mail 2018 jõustunud isikuandmete kaitse üldmäärusele 2016/679 üksikisikute kaitse kohta isikuandmete töötlemisel ja nende vaba liikumise kohta. andmed ja Läti seadus "Isikuandmete kaitse seadus". Fithealthy.eu ei avalda teie isikuandmeid teistele isikutele, välja arvatud käesolevates tingimustes kirjeldatud juhtudel. Veebipoodi kasutades nõustute, et fithealthy.eu kogub ja kasutab vastavalt käesolevatele tingimustele teie isiklikke andmeid või muud teavet, mille te kogu ostuprotsessi jooksul esitate. Kui te ei nõustu nende tingimustega, ärge kasutage veebipoodi.

Fithealthy.eu võib koguda teavet, mille te meile vabatahtlikult edastate, samuti üksikasju asukoha ja saidi liiklusandmete kohta, nagu allpool kirjeldatud. Veebipoe kasutamiseks võidakse teil paluda esitada meile oma isikuandmed, mis võimaldaksid meil teiega otse suhelda. Isikut tuvastav teave hõlmab teie e-posti aadressi, nime, telefoninumbrit, kohaletoimetamis- ja arveldusaadressi, aga ka püsivat identifikaatorit (nt küpsiseid sisaldav kliendinumber), mis on seotud isikut tuvastava teabega ja muud teavet, mida ostja võib vabatahtlikult esitada . Kogume sellist teavet, et saaksime:

teavitama teid kaupadest;
rääkida teile meie eripakkumistest ja muudest turundustegevustest;
vastata teie teabenõuetele;
uuringuandmete ja muude teie esitatud andmete töötlemiseks;
kaupade ja maksete veebipõhiste ostude töötlemiseks;
saata teile tellitud kaup;
kasutajakontode avamine, haldamine ja haldamine.
Fithealthy.eu kasutab kogutud teavet, et pakkuda teile teatud teavet ja teenuseid, mida te taotlete, samuti lisateavet ja -teenuseid, mis võivad teile huvi pakkuda. Isikut tuvastava teabe edastamisega kinnitate, et mõistate täielikult järgmist teabe kogumist ja töötlemist ning nõustute sellega. Teie privaatsuse ja turvalisuse kaitsmiseks rakendame teie identiteedi kontrollimiseks asjakohaseid meetmeid, näiteks vajame enne teie andmetele juurdepääsu andmist parooli. Fithealthy.eu võtab kõik võimalikud meetmed teie isikuandmete turvalisuse tagamiseks, et kaitsta seda varguse, kadumise, väärkasutuse, samuti volitamata juurdepääsu, avalikustamise, muutmise ja kahjustamise eest, kuid ei saa garanteerida teie veebis avaldatud teabe turvalisust ja teete seda omal vastutusel.

Fithealthy.eu võib koguda ka teavet, mis ei ole isiklik, näiteks teie IP -aadress ja veebisaidi küpsiste kasutamine. IP -aadresside kogumise ja küpsiste kasutamise teel saadud teave ei ole teie isiklik teave.

See on identiteediväline teave veebisaidi kasutamise kohta. Kasutame veebitegevuse kohta anonüümseid andmeid, et paremini mõista, kuidas inimesed meie veebipoodi kasutavad. Sel eesmärgil võime kasutajate suundumuste jälgimiseks ja oma teenuste täiustamiseks kasutada anonüümset koondteavet kohaloleku, veebitegevuste ja kolmandate osapoolte teabe kohta. Samuti saame seda anonüümset koondteavet kasutada kontode koostamiseks, mida saame jagada kolmandate osapoolte turunduspartnerite ja nendega seotud ettevõtetega.

Võime koguda teavet:

teenustele juurdepääsu kuupäev ja kellaaeg;
Teie Interneti -teenuse pakkujad, mobiilioperaatorid ja andmepakkujad;
Teie Interneti -protokolli (IP) aadress;
teie vaadatud lehed;
teie ostetud ja arutatud kaubad;
lingid, millel klõpsate;
kasutatud vahendid;
millal ja kuidas teenustega ühendust võtate;
teie valitud piltide ja reklaamide sisu;
kuidas jõudsite teenustesse ja kuhu lähete, kui olete nende kasutamise lõpetanud.
Suurem osa saidi liiklusandmetest kogutakse andmete kogumise tööriistade, näiteks veebimajakate, küpsiste, manustatud veebilinkide ja muu tarkvara abil (edaspidi koos "andmekogumisriistad"). Andmekogumistööriistad on tavaliselt väikesed andmefailid või tarkvara, mis saadetakse teie brauserisse ja salvestatakse teie arvuti või mobiilseadme kõvakettale. Enamikku brausereid ja piltide kuvamise programme saab seadistada nii, et need teavitaksid teid kogumistööriistade kasutamisest või jälgimistarkvara saatmisest arvutisse, telefoni või seadmesse. Samuti pakuvad nad võimalust sellised andmete kogumise tööriistad oma seadmest eemaldada. Andmekogumisvahendite kasutamise loa andmisest keeldumine võib aga mõnikord keelata juurdepääsu teatud teenuste või toodete valdkondadele või kahjustada kuvarit või mõnda funktsiooni.

Fithealthy.eu on seadusega kohustatud avalikustama isikuandmeid riigi- ja kohalike omavalitsuste ametnikele. Oleme sunnitud avaldama tarbija isikuandmeid, kui seadus seda nõuab.

Fithealthy.eu jätab endale õiguse neid tingimusi muuta. Kui seda tehakse, avaldab Fithealthy.eu need sellel lehel. Kõik eeskirjade muudatused jõustuvad avaldamise päeval.